Caută
Close this search box.

Horeca cere ajutor. De la începutul crizei sanitare, 12.000 de localuri din țară s-au închis, dintr-un total de aproximativ 40.000

Patroni și angajați din industria ospitalității, cameramani, fotografi sau artiști au organizat astăzi un protest în fața Prefecturii Dolj. Cu toții sunt nemulțumiți că autoritățile nu au un plan pentru redeschiderea industriei de evenimente și spun că dacă Guvernul nu se implică în acest sector, afacerile nu vor mai putea fi repornite.

Sectorul Horeca se luptă pentru supraviețuire și cere ajutor de la Guvern. Restricțiile impuse de pandemie au însemnat un declin de 70% în 2020. În aceste condiții multe afaceri s-au închis, iar cele care au rămas pe piață sunt în pragul falimentului. Patronii cer Guvernului să găsească soluții.

Închiderea industriei organizării de evenimente înseamnă pierderi pentru multe alte sectoare. Cei afectați spun că afacerile odataă cu trecerea timpului, afacerile sunt tot mai greu de repornit.

De la începutul crizei sanitare, 12000 de localuri din țară s-au închis, dintr-un total de aproximativ 40000. Asta a însemnat pierderea a 120.000 de locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri