Caută
Close this search box.

Iar a fost fake news. Soția profesorului decedat: „A murit de inimă, nu din cauza vaccinului”

ioan dzitac

Din nou a fost un fake news: un om a murit după ce şi-a făcut prima doză de vaccin. Coincidenţă. Soția profesorului Ioan Dzitac neagă zvonurile apărut la scurt timp de la decesul partenerului de viață.

Simona Dzitac dezvălui că soțul ei avea probleme cardiace și că decesul nu are legătură cu faptul că el s-a vaccinat anti-covid-19, informează Bihon. Mai mult, aceasta afirmă că și ea se va vaccina.

„Au aparut in cursul zilei de duminica tot felul de stiri false in presa si televiziune privind decesul sotului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea ca aceste stiri care leaga decesul sotului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE!

Sotul meu a fost bolnav de inima de multi ani si acesta a fost motivul pentru care a decedat! Va rog sa nu luati in seama stirile false care apar in diverse surse!

Iar, celor care difuzeaza astfel de informatii, va rog sa lasati familia sa-si planga necazul si nu mai inventati tot felul de informatii care sa induca lumea in eroare! Sunteti penibili! Si…ca o completare…si eu ma vaccinez”, a transmis Simona Dzitac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri