Caută
Close this search box.

Jurnalistul Mirel Curea instigă la o nouă mineriadă

mirel curea

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu a dorit să alimenteze nemulțumirea minerilor din Valea Jiului, care nu și-au primit salariile, și că nu dorește să alimenteze un necaz al oamenilor.

El a explicat ce își dorește el de la PSD, menționând printre altele bunul simt al lui Ion Iliescu și organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea.

„Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să știți că îmi doresc acel echilibru, bun simt și acea întoarcere la oameni, pe care a avut-o Ion Iliescu. Să știți că îmi doresc și profesioniștii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi.

Îmi doresc și aerul ăla de tinerețe și de oameni noi aduși de Victor Ponta, îmi doresc și organizarea foarte bună a partidului, pe timpul lui Liviu Dragnea, și, nu în ultimul rând, îmi doresc și diplomația pe care a avut-o Mircea Geoană”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

El a explicat care este motivul pentru care social-democrații nu au procedat că alți politicieni, care au mers în mijlocul minerilor care protestează la suprafață, la sediul exploatării miniere de la Lupeni.

„Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să folosești un necaz al oamenilor, trebuie să ieși să spui adevărul”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat consideră că soluția pentru problemele minerilor nu este că aceștia să se deplaseze la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri