Caută
Close this search box.

La revedere, Radu Herjeu! Mandatul acestuia la CNA a expirat

radu herjeu

Mandatul de membru CNA al lui Radu Herjeu a expirat, astfel încât a părăsit această instituție.

Herjeu a fost numit membru al CNA în anul 2015, fiind propus de grupurile parlamentare ale PSD. În cei șase ani de mandat, s-a remarcat prin numeroase decizii menite să favorizeze posturile de propagandă ale PSD, Antena 3 și RTV, intervenind atunci când amenzile propuse pentru acestea erau prea mari, aminteşte AK24.

De exemplu, Herjeu a micșorat considerabil amenzile pentru cele două posturi în cazul fake news-urilor legate de „furtul voturilor cu sacul”, la alegerile din Sectorul 1.

Dorina Rusu a propus atunci 100.000 de lei pentru România TV și 100.000 de lei pentru Antena 3, iar Radu Herjeu 25.000 de lei pentru Antena 3 și 10.000 de lei pentru România TV.

În urma voturilor, au trecut propunerile lui Radu Herjeu. Herjeu a avut și numeroase ieșiri publice jignitoare la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, care solicitau Regimului PSD Dragnea să respecte statul de drept.

Radu Herjeu a lucrat în trecut că prezentator de știri la postul lui Dan Voiculescu. Membrii CNA sunt numiți la propunerea Parlamentului, Guvernului și președintelui Klaus Iohannis, după audierea în Parlament și votul plenului reunit al celor două Camere: Senat și Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri