Caută
Close this search box.

Lăsându-i în pace pe Patriarhul Daniel și pe ÎPS Teodosie, CTP a atacat-o pe SIMONA HALEP: ”Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău”!

„Simona Halep s-a aflat în fața celei mai mari jucătoare din toate timpurile. De aceea repet, nu m-a întristat această victorie”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu

„Când joci cu Serena, dacă ea e la parametri nominali, nu are ce să îi facă nicio jucătoare din lume. Că nu degeaba a câștigat 23 de Grand Slamuri.

Serena azi nu a fost imbatabilă, a avut momente de slăbiciune, momente de rigiditate, în special la mingile joase. Acolo a flexat mai târziu genunchii. În schimb, cum i-a săltat mingea Simona, lovitura a venit explozivă și necruțătoare, în special cu dreapta din partea Serenei”.

CTP: Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar să o fi văzut că își asumă riscuri

„Or Simona nu a ținut seama de asta. A încercat stânga, dreapta, a încercat să țină mingea fără să, la un moment dat, să încerce să trimită mingea decisivă.

Nu am înțeles de ce Simona nu și-a asumat mai multe riscuri, aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, 6-2, 6-0, dar să o fi văzut că își asumă la un moment dat riscuri, că încearcă să joace mai tăios cu Serena. Dar asta este.

S-a aflat în fața celei mai mari jucătoare din toate timpurile. De aceea repet, nu m-a întristat această victorie. Regret că nu a făcut mai mult Simona, ar fi putut, după părerea mea, pentru a echilibra jocul”, a spus scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu, potrivit republica.ro.

Simona Halep, învinsă de Serena Williams

Simona Halep a fost învinsă a 10-a oară în istoria confruntărilor directe de Serena Williams, marţi, în sferturile de finală ale Australian Open.

Americanca a câştigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat în semifinala competiţiei, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri