Caută
Close this search box.

Lovitura zilei. Orban a anunțat că o dă afară foarte rapid pe Renate Weber

Ludovic Orban a transmis sâmbătă, 13 februarie, că va fi dată afară! Conform informațiilor oferite de președintele Partidului Național Liberal, procedura trebuie demarată. Reacțiile au apărut la scurt timp.

Orban a anunțat că o dă afară pe Renate Weber. Preşedintele PNL a afirmat sâmbătă că trebuie demarată procedura de desemnare a unui nou Avocat al Poporului.

„Personal, sunt susţinătorul aducerii instituţiei Avocatul Poporului în cadru constituţional şi legal prin desemnarea unui nou Avocat al Poporului. În acest sens, există un raport care a fost depus de Avocatul Poporului, care cred că trebuie respins şi trebuie demarată procedura de revocare şi de desemnare a unui nou Avocat al Poporului”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Orban a anunțat că o dă afară

De asemenea, Ludovic Orban a explicat că se află în „faza grupurilor de lucru, care trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei”.

„Suntem în faza grupurilor de lucru, care trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei (…), dar în ceea ce priveşte respingerea raportului, mi se pare o chestiune normală şi firească”, a conchis acesta.

Reacția lui Florin Roman

„L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Weber.
Eu spun că ea doar trebuie finalizată.

Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber.

Este simplu ca bună ziua…se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite și se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal.

Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeași zi, Președinții Camerei Deputaților și a Senatului convoacă plenul reunit și se votează raportul de revocare a lui Renate Weber!

Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceață…iar prima ocazie ar fi săptămâna viitoare. Am depus, în scris, solicitarea de a se vota cererea de revocare a Avocatului Poporului, așa cum v-am și spus. Să vedem acum…cine este sincer cu adevărat și cine nu?”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri