Caută
Close this search box.

Ludovic Orban spune ce va fi cu moţiunea PSD împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

ludovic orban

Cutremur în Guvern? Astăzi urmează să fie dezbătută moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Pe lângă moțiunea simplă, se pare că există niște tensiuni mari în coaliția de Guvernare care ar putea exploda.

Mai exact, se pare că mai mulți parlamentari PNL ar vrea ca Vlad Voiculescu să plece. De cealaltă parte însă, USR-PLUS anunță că va ieși din Guvern dacă va fi dat un astfel de vot.

În ceea ce privește votul asupra moţiunii, acesta urmează să fie dat în şedinţa plenului de miercuri.

Totuși, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat luni că PNL va vota împotriva moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, iar Biroul permanent a decis ca premierul Florin Cîţu să participe la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea PSD, lunea viitoare de la ora 17.00.

„Am decis să votăm împotriva moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Sănătăţii. S-a mai hotărât prezenta premierul lunea viitoare la „Ora prim-ministrului”, de la ora 17.00, în cadrul procedurii initiate de PSD”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament.

La începutul acestei luni, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a anunţat, în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că social-democraţii au depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament pe Florin Cîţu, la „Ora prim-ministrului”, în intervalul 15 – 19 februarie.

„Tema dezbaterilor va fi «Bugetul tăierilor: moartea economică a României»”, a adăugat Simonis.

Camera Deputaţilor dezbate, la momentul transmiterii acestei ştiri, moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Votul va fi dat în plenul de miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri