Sky a dezvăluit prima imagine cu actorul Kenneth Branagh în rolul prim-ministrului britanic Boris Johnson în miniseria dramatică „This Sceptred Isle”, care va fi lansată în 2022.

Metamorfoza lui Branagh este uimitoare şi ea poate fi constatată în poza asociată acestei postări. Drama în cinci episoade este scrisă şi regizată de Michael Winterbottom („The Trip”) şi e produsă de Fremantle, Passenger şi Revolution Films.

Proiectul, care a fost anunţat în luna iunie a anului trecut, face o radiografie a evenimentelor din jurul lui Johnson şi al guvernului său, în faţa primului val al pandemiei.

La scurt timp după ce a devenit tată, prim-ministrul a fost spitalizat timp de o săptămână, în martie 2020, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, şi a petrecut câteva zile la terapie intensivă.

„Primul val al pandemiei Covid-19 va fi ţinut minte mereu”, a spus Winterbottom.

„O perioadă în care ţara a luptat împreună cu un inamic invizibil. Când oamenii au fost mai conştienţi ca oricând de importanţa comunităţii.

Serialul nostru împleteşte nenumărate poveşti adevărate – de la Boris Johnson, la lucrătorii sanitari din prima linie – trecând în revistă eforturile oamenilor de ştiinţă, medicilor, îngrijitorilor şi legislatorilor de a ne proteja de virus”.

Winterbottom a mai semnat „Welcome to Sarajevo”, „A Mighty Heart”, „24 Hour Party People” şi „The Road to Guantanamo”.

Branagh, cunoscut pentru rolurile din „Dunkirk” şi „Murder on the Orient Express”, a jucat cel mai recent în thrillerul „Tenet” al lui Christopher Nolan şi în „Death on the Nile”, pe care l-a regizat şi care urmează să fie lansat.

Actorul nord-irlandez în vârstă de 60 de ani a fost de cinci ori nominalizat la Oscar, atât pentru interpretare („Henry V”, „My Week with Marilyn”), cât şi pentru scenariu („Hamlet”) şi regie („Henry V”, „Swan Song”).

117 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here