Caută
Close this search box.

Meciul de Champions League între Chelsea și Atletico Madrid se va juca la București

champions league

Meciul de Champions League dintre Chelsea Londra și Atletico Madrid se va juca la București, pe Arena Naţională, dar fără spectatori, pe data de 23 februarie. Spania și Germania au refuzat accesul jucătorilor britanici pe teritoriul lor, din cauza temerilor legate de răspândirea noii tulpini a coronavirusului.

Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao.

La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare ”EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor.

De asemenea, UEFA anunță că meciul dintre Manchester City și Borussia Mönchengladbach se va juca la Budapesta, pe 24 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri