Caută
Close this search box.

Merkel o dă pe șleau după summitul european : „Toți am fost de acord că ne trebuie un certificat care să ateste vaccinarea”

angela merkel

Pașapoartele de vaccinare care permit oamenilor să călătorească fără restricții în statele blocului comunitar, în ciuda pandemiei, vor fi disponibile cel mai probabil înainte de începerea verii, a afirmat cancelarul german Angela Merkel, după summitul liderilor europeni pe tema călătoriilor în UE.

Comisia ar avea nevoie de aproximativ trei luni pentru a crea baza tehnică pentru astfel de documente

„Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare”, a declarat Merkel, adăugând că și Comisia ar avea nevoie de aproximativ trei luni pentru a crea baza tehnică pentru astfel de documente.

În urmă cu trei luni OMS, anunța că analizează posibilitatea acordării de „certificate electronice de vaccinare” pentru călătorii internaționale. În plus, giganții din domeniul sănătății și tehnologiei, inclusiv Microsoft și Oracle, s-au aliat pentru a crea ”pașapoarte de vaccinare”, astfel încât oamenii să poată dovedi că au fost imunizați.
Cancelarul Austriei, înainte de consensul UE: Dacă Uniunea Europeană nu ajunge la o concluzie cu privire la implementarea pașapoartelor de vaccinare, unele state o vor face separat.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, declara joi că în cazul în care Uniunea Europeană nu poate conveni asupra oferirii unor beneficii pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau care au dobândit imunitate în urma infectării, atunci Austria și alte state membre care au opinii similare cu cea a țării sale vor avansa curând cu astfel de măsuri.

Un răspuns

  1. SUBSEMNATA PUIU MARINA RUXANDRA SEMNATA IN FALS DE S.R.I,MAPN,S.I.E, PRIN ROTATIE VANDUTA CA SUNT PARANORMALA VIOLATA IN ROMANIA, MI-AU VANDUT OVULE NEFECUNDABILE ,MI-AU FACUT PROCEDIRI DE ADRENOCROM, FURANDU-,MI SANGE, SI MADUVA PENTRU OAMENI CU LEUCEMIE CARE SUNT DIN INCEST,AM PESTE 2.600 DE MICROCIPURI IMPOTRIVA VOINTEI MELE. ACESTI IDIOTI GEN MERKEL ,PUTIN,IOHHANIS,SI CASA ROYALA A ANGLIEI TREBUIE IMPUSCATI. ATATA TIMP CAT NU SE CERE MEDICO LEGAL ,FURATI ORGANE UMANE ,SANGE,OVULE SI SPERMA PENTRU INTERESE SI BUZUNARELE VOASTRE . DA-TI-I IN JUDECATA CELE ENUMERATE MAI SUS SE DUC LA OAMENI DIN INCEST CU DG
    CANCER, LEUCEMIE,OLIGROFENI,TULBURARI AFECTIVE NU CRED CA SUNTETI DE ACORD SA LE DONATI RINICHI,SUBSTANTE DIN GLANDELE RENALE = ADRENOCROM ETC.EREDOTARI DIN INCEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri