Caută
Close this search box.

Mugur Cozmanciuc, deputat liberal şi preşedinte PNL Neamţ, a fost trimis în judecată: Sunt nevinovat

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat marţi că a luat la cunoştinţă cu surprindere din comunicatul DNA că a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi se declară nevinovat.

„Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Nu am săvârșit nici o infracțiune. Sunt NEVINOVAT.

Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie’. Mai înţeleg că abia de acum primesc şansa reală de a mă apăra”, a scris Mugur Cozmanciuc.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie din Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mugur Cozmanciuc pentru trafic de influenţă.

În acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Vlad Marcoci, la data faptei inginer în cadrul Administraţiei Naţionale „Apele Române”, pentru cumpărare de influenţă şi un administrator al unei societăţi comerciale, pentru instigare la cumpărare de influenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri