Caută
Close this search box.

Nelu Tătaru revine: “Toată Europa se pregătește de valul trei, cred că nici noi nu vom scăpa!”

nelu tătaru

“Întreaga Europă se pregătește de valul trei, cred că nici noi nu o să scăpăm de acest val, dar depinde de noi cum o să trecem valul. Rămân aceleași restricții, rămân aceleași precauții, suntem într-un sezon în care avem un vaccin, am vaccinat grupa 1, suntem la grupa a doua populațională, avem un personal medical care, în proporție de 90-95% s-a vaccinat, avem o scădere a infecțiilor în spitale la personal cu 87%, cred că privim altfel valul trei care se preconizează că va veni, dar din punct de vedere al precauțiilor, ar trebui să rămână aceleași.

Președinte la Comisia de Sănătate din Camera Deputaților, Nelu Tătaru atrage atenția populației să respecte, cu maximă strictețe, măsurile de protecție sanitară recomandate de autorități, în așa fel încât numărul de cazuri noi de COVID-19 să nu explodeze în următoarea perioadă.

Nelu Tătaru, fostul ministrul al Sănătății, este de părere că România nu va fi ocolită de valul trei al pandemiei de COVID-19.

Nelu Tătaru: “Trebuie să avem mare grijă, sunt mai multe activități reluate!”

Avem, în acest moment, în schimb, mai multe activități reluate, printre care și școala, și deci mobilitatea în toate aceste activități trebuie să fie un factor de care să avem mare grijă”, a declarat Nelu Tătaru, la B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri