Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan Continuăm să plătim datorii lăsate bucureştenilor de fosta Administraţie Firea

Nicușor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că săptămâna trecută au fost achitate două facturi din martie 2019 legate de datoriile PMB.

„Vreau să îi asigur pe toţi cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii şi lucrări deja executate, că relaţia noastră cu ei este una corectă. Şi aşa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea oraşului”, a adăugat edilul.

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureştenilor de fosta administraţie Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani.

Vreau să îi asigur pe toţi cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii şi lucrări deja executate, că relaţia noastră cu ei este una corectă. Şi aşa va fi pe tot parcursul mandatului meu, la conducerea oraşului.

Pentru ca Bucureştiul să devină oraşul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociaţiile profesionale, ONG-uri şi, mai ales, cetăţeni. Pentru colaborare este nevoie de încrecdere. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea” a scris pe Facebook Nicuşor Dan, conform News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri