Caută
Close this search box.

Nicușor Dan este gata să preia spitalele pe care Clotilde Armand nu le mai finanțează: ”Cu condiția să ni se asigure banii necesari”

Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București au rămas fără finanțare din partea Primăriei Sectorului 1, la decizia primarului Clotilde Armand. În Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 PNL și USR-PLUS au majoritate. PSD a votat împotriva deciziei lui Armand.

Nicușor Dan, primarul general la Bucureștiului, spune că este deschis să administreze spitalele pe care Armand nu le mai vrea, dar cu o condiție: să i se dea bani!

”Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei. Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta. Dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală, atunci eu declar că vreau să le administrez împreună cu echipa Primăriei, cu condiția să ni se asigure banii necesari.”, a anunțat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri