Caută
Close this search box.

Ninel Peia îi cere lui George Simion sa-și facă publică orientarea sexuală

Disensiunile dintre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Neamul Românesc (PNR) devin din ce in ce mai ireconciliabile. Intr-o postare pe facebook, duminică, Ninel Peia, președintele PNR, îi cere liderului AUR să-și facă publică orientarea sexuală.

”Mai mult, dat fiind că există suficiente informații care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională. Și cum homosexualitatea nu este ilegală și apartenența la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală. Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva rușinos”, afirmă Ninel Peia, într-o postare pe facebook.

Ninel Peia neagă că partidul său vrea să racoleze politicieni din AUR.

”Simion insinuează că Partidul Neamul Românesc duce o campanie de racolare de membri parlamentari ai AUR, lucru total neadevărat. Dar, dacă astfel de oameni, parlamentari sau nu, au văzut ce se petrece în spatele AUR și consideră că aceste lucruri nu sunt compatibile cu doctrina conservatoare și tradiționalistă pe care și-o asumă public AUR, și consideră că Partidul Neamul Românesc nu face nici o concesie de la atitudinea sa patriotică și ei doresc să ni se alăture, noi îi vom primi ca pe frații cei mai buni. Nu este nevoie să facem nici temenele, nici promisiuni deșarte: orice patriot este binevenit în rândurile Neamului Românesc”, afirmă Ninel Peia.

Peia mai spune că adevăratul lider AUR este Marius Lulea, care ”conduce din umbră” acest partid.

Captura facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri