Caută
Close this search box.

O directoare de școală din Capitală face doi ani cu executare pentru luare de mită

Carmen Elena Zanfir, director și ordonator de credite la Școala nr. 150, din Capitală, a fost condamnată de Tribunalul București la doi ani închisoare cu executare, pentru luare de mită, ea fiind acuzată că a primit suma de 137.236 de lei, de la reprezentantul unei firme care executa lucrări de reparații și reabilitare a școlii.

Decizia a fost dată de Curtea de Apel București și este defintivă. Directoarea urmează fie încarcerată. Instanța de fond, Tribunalul București, o condamnase la trei ani cu executare, dar în apel pedeapsa i-a fost redusă.

Potrivit deciziei instanței, Carmen Elena Zanfir nu mai are dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a exercita profesia de cadru didactic în învățământul de stat sau privat și dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, pe o durată de doi ani, după executarea condamnării.

Instanța a mai dispus confiscarea de la directoare a sumei de 30.000 de lei, ea având de restituit și suma de 5.000 de lei către martorul Nicoleta Elena Diaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri