Fiica lui Petre Roman a avut parte numai de momente dificile în ultimele luni. După ce și-a anunțat divorțul de Marius elisei, mama ei a ajuns pe mâna medicilor și a suferit o operație de curând. Acum se simte mai bine și vedeta de la Antena Stars a plecat într-o vacanță alături de fiica ei, Isabela.

Cu lacrimi în ochi, Oana Roman a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele de după ce a născut-o pe fetița ei, atunci când era aproape să-și piardă viața din cauza septicemiei.

Oana Roman a povestit, în cadrul unei emisiuni, despre o experiență dureroasă din trecutul ei, atunci când a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei operații. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce s-a născut Isabela, fiica ei.

Fiica fostului premier al României a dezvăluit cum era să-și piardă viața din cauza septicemiei și a fost supusă unei intervenții chirurgicale timp de câteva ore bune.

„Am o operație foarte nasoală la abdomen. După ce am născut, am făcut niște complicații. Am fost în pericol de a-mi pierde viața. Am făcut septicemie. A trebuit să trec printr-o operație foarte grea care a durat 9 ore. Sunt tăiată pe burtă de sus până jos și dintr-o parte în alta. Mi-au curățat tot abdomenul care era plin de puroi. Am o plasă în partea stângă”, a mărturisit Oana Roman, scrie wowbiz.ro.

134 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here