Caută
Close this search box.

Olt: Percheziţii la funcţionari de la Primăria Cilieni într-un dosar de delapidare

jandarmeria

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat, marţi, patru percheziţii la sediul Primăriei Cilieni şi la domiciliile unor funcţionari din instituţie care şi-ar fi însuşit bani din sumele încasate de la cetăţeni, potrivit unor surse judiciare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, a informat marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că poliţiştii efectuează patru percheziţii la sediul unei autorităţi publice locale din judeţul Olt şi la domiciliile unor funcţionari din cadrul instituţiei respective, într-un dosar în care se fac cercetări pentru delapidare.

Funcţionari din cadrul autorităţii publice locale respective şi-ar fi însuşit suma de 350.000 de lei din casieria unităţii, bani încasaţi de la cetăţeni pentru plata taxelor şi impozitelor locale.

„Din cercetări a reieşit faptul că funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însuşit aproximativ 350.000 lei din casieria unităţii, sumele respective fiind încasate de la cetăţeni pentru plata impozitelor şi taxelor locale, fiindu-le eliberate chitanţe în acest sens, sume care, ulterior, nu ar mai fi fost depuse în totalitate la trezorerie”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

În urma percheziţiilor, trei persoane vor fi conduse la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri