Un pacient de 80 de ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit, duminică, după ce a căzut de la etajul 5 al unităţii medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Judeţean Constanţa ar fi căzut în gol de la etajul 5. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă„, a transmis IPJ Constanta, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, după alerta primită prin intermediul numărului unic de urgenţe 112, la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje.

De îndată la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa – C2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat la faţa locului în urma protocolului de resuscitare„, a informat ISU.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here