Update Un profesor şi trei elevi din Sectorul 4 au fost testaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Este vorba despre un elev de la Şcoala Gimnazială nr. 190, din clasa a IV-a, un elev de la Şcoala Gimnazială nr. 113, de clasa I, un elev de la Şcoala Gimnazială nr. 79, în clasa a III-a, un profesor de la Şcoala Gimnazială nr.129.

Cursurile se vor suspenda conform noului ordin comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii, care prevede că, la apariţia unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o grupă de învăţământ preşcolar sau clasă de învăţământ primar, cursurile se suspendă pentru o perioadă de 14 zile.

Primul elev infectat, după reluarea cursurilor, a fost înregistrat în București. Este vorba de o fetiță, în clasa a 2-a, din sectorul 6.

Un elev de la Şcoala „Sfântul Andrei” din Sectorul 6 a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat, joi, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Da. Se confirmă. (…) Dar copilul a făcut testul după ce a plecat de la şcoală, că avea simptome„, a precizat inspectorul, citat de Agerpres.

167 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here