Caută
Close this search box.

Peste 70 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc, după deratizare

70 de persoane dintr-un bloc din Timişoara, dintre care 12 minori, au fost evacuate, marţi seara, de echipaje ale ISU Timiş, după ce a fost sesizat un miros înţepător degajat în urma unei deratizări care a avut loc în cursul serii, în spaţiul unei societăţi comerciale aflată la parterul blocului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, un echipaj CBRN şi un motoventilator.

„În urma unui apel prin 112, am fost anunţaţi că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente. De asemenea, am fost informaţi că în cursul serii s-a efectuat o activitate de deratizare la parterul blocului, în spaţiul unei societăţi comerciale.

Până acum, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a dispus evacuarea locatarilor de pe întreaga scară până la finalizarea măsurătorilor de către echipajul CBRN. Au fost evacuate 70 de persoane (58 adulţi şi 12 minori)”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri