Caută
Close this search box.

Poker subteran în pandemie. Cazino descoperit de Poliţie, în cartierul Giuleşti

poker

15 persoane au fost surprinse de polițiști, în timp ce practicau ilegal jocuri de noroc, într-o locuință din Sectorul 6. Printre cei surprinși de oamenii legii se află și o persoană care figura drept carantinată la domiciliu.

Amenzile date sar de 70.000 de lei. Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii au acționat la pont.

„În noaptea de 20/21. 02.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, exploatând cu operativitate o informație au depistat într-o locuința, din sectorul 6, un număr de 15 persoane care jucau jocuri de noroc neautorizate, respectiv poker.

În urma verificărilor persoanelor prezente, s-a stabilit că între participanți se află și un bărbat ce figura carantinat la domiciliu, acesta nerespectând măsura”, se arată în comunicat.

Jucătorii ilegali au fost aspru sancționați.

„Persoanele au fost sancționate contravențional conform legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire cu amenzi în valoare de 71.250 lei, fiind totodată întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri