Caută
Close this search box.

Preşedintele AEP Constantin Buică s-a vaccinat marţi împotriva COVID-19

Constantin Mituleţu Buică

Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că preşedintele AEP Constantin-Florin Mituleţu-Buică s-a imunizat împotriva COVID-19, marţi dimineaţă, cu vaccinul produs de AstraZeneca, la centrul de vaccinare din cadrul Circului Metropolitan din Bucureşti. Oficialul Autorităţii a precizat că procedura este una simplă.

„Oficialul AEP afirmă că procedura de vaccinare este simplă şi adresează mulţumiri personalului medical pentru profesionalismul şi implicarea manifestate în contextul efectuării acestui act medical”, arată un comunicat de presă al AEP.

Instituţia reaminteşte că şeful AEP a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate în data de 1 decembrie 2020.

AEP mai precizează că, potrivit modalităţii de prioritizare a populaţiei pentru vaccinarea împotriva COVID-19, instituţia se încadrează în Etapa a II-a de vaccinare, conform Capitolului XI, Subcapitolului 2, lit. C, punctul 2, lit. b) (i) al Hotărârii nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, angajaţii Autorităţii fiind încadraţi drept „lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri