Premierul Florin Cîţu afirmă că opinia Consiliului Fiscal, privind bugetul de stat pe anul 2021, reprezintă avizul profesioniştilor, iar cea exprimată de CES este un aviz dat de „un consiliu politic”.

„Este nevoie de reformă. Din temelii. Premieră în România. Consiliul Fiscal consideră că România are, în acest an, un buget credibil, care menţine în plan principal investiţiile. Acesta este avizul profesioniştilor.

Astăzi însă bugetul a fost şi la Consiliul Economic şi Social, pentru avizare. Un consiliu politic, cu membri plătiţi din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor. Trebuie să ştiţi şi acest adevăr.

Cum credeţi că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparaţi avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017 – 2019”, a scris Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Conform unor informaţii din mass-media, Consiliul Economic şi Social ar fi dat avize negative pentru legea plafoanelor şi pentru proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2021. Avizele sunt consultative.

82 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here