Caută
Close this search box.

S-a confirmat și explicat excluderea! ”Nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe facebook”!

Așa cum MagnaNews a anunțat mai devreme, senatoarea Diana Ivanovici Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Inițial, totul era conform unor surse politice. Acum s-a confirmat și s-a explicat totul. Șoșoacă a refuzat să colaboreze cu colegii din AUR și a lansat și un atac la adresa unuia dintre lideri, după excludere.

”Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”, e mesajul Dianei Șoșoacă cu trimitere la momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse ale vaccinurilor Covid-19 în plenul Senatului.

Așadar, e bomba momentului în politica din România. Este o decizie absolut şocantă luată de către conducerea celor de la AUR. Diana Şoşoacă a fost dată afară din partid.

Este decizia şocantă a momentului în politica din România. Diana Şoşoacă a fost dată afară din AUR. Conduita acesteia în spaţiul public i-a făcut pe cei din conducerea formaţiunii să ia această decizie radicală. Chiar unul dintre parlamentarii AUR a dezvăluit totul.

A venit și confirmarea.

Dan Tănasă, parlamentar AUR a spus ce a determinat conducerea formaţiunii să ia această decizie radicală. “Da! Din păcate vă confirm această decizie. Doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului.

Sunt decizii ale conducerii partidului. Decizii luate în frunte cu conducerea partidului, cu Claudiu Târziu şi George Simion.

Doamna Şoşoacă vrea să joace singură, pe terenul dânsei. Nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe facebook. E incompatibil cu ceea ce trebuie sa arate un senator AUR. E incompatibil cu ceea ce vrem să transmitem noi ca oameni noi în politica din România”, a explicat Dan Tănasă, în direct la Antena 3.

Mai mult, Tănasă a explicat în amănunt cum s-a ajuns la o asemenea decizie radicală. “Nu mă bucură decizia asta, dar sunt reguli care trebuie respectate de demnitari. Vrem o altfel de politică în România. Cand faci live pe facebook cu lăutari nu e normal. Trebuie să avem o anumită conduită. Să o respectăm”, a mai spus Tănasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri