Caută
Close this search box.

Şase englezoaice de pe aceeaşi stradă au rămas gravide în acelaşi timp, deşi natalitatea a scăzut în pandemie

Pandemia a produs multe efecte atât în societate cât și în viața privată a oamenilor. Unul dintre acestea: europenii au făcut mai puțini copii.

În Italia, de exemplu, natalitatea a scăzut cu 20 de pocente față de anii trecuți, iar în Germania, 2020 a fost primul fără creștere demografică din ultimul deceniu.

Dar în Bristol, Anglia, pe o singură stradă, nu mai puțin de şase vecine au rămas însărcinate aproape în același timp.

„Este o uriaşă coincidenţă, dar îmi place să cred că am dat stratul unui trend. Nu ştiu ce să zic”, spune Jenni Parkinson, viitoare mămică, potrivit TVR.

„Iniţial a fost doar un cuplu de care ştiam, apoi am aflat şi eu că sunt gravidă. Iar la scurt timp vorbeam cu Jenni, care a fost entuziasmată şi mi-a spus că acum suntem 4. Parcă de câte ori vorbeam cu o vecină aflam că e gravidă.”, o completează Caroline Hardman.

Deloc suprinzător, vecinele au format un adevărat grup de susținere. Una dintre viitoarele mămici este antrenoare de Yoga, așa că le-a mobilizat pe toate și se adună acum pe zoom pentru ore de exerciții pentru gravide.

FOTO: captură TVR

Catherine Gilmore, viitoare mămică: „Este grozav să avem atâtea familii pe stradă şi să ştim că la vară o să ne plimbăm împreună copiii. O să fie un adevărat festival aici, o să fie minunat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri