Caută
Close this search box.

Secretari de stat de la UDMR, numiţi la Ministerele Transporturilor şi Muncii

Gabor Sandor a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Sándor Gábor este specialist în domeniul siguranței rutiere. Este fondatorul, și până în prezent, președintele Fundației ”Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere” – înființată în 1999.

Este promotorul conceptual dedicat, și recunoscut ca atare, al formării profesionale de specialitate din România, inclusiv în virtutea exercitării, din 2004 și până în prezent, a calității de administrator al liderului pieței pregătirii și perfecționării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, respectiv al IFPTR SRL – specializat în atestare și consiliere profesională, potrivit UDMR.

Premierul a decis tot vineri eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a lui Nicolae Ivăşchescu.

FOTO: UDMR

Peter-Janos Makkai a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial.

Tot vineri, şeful Executivului a decis eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a lui Ion Alin Dan Ignat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri