Caută
Close this search box.

Sector 1: Şcolile, pregătite pentru reluarea cursurilor în condiţii de siguranţă sanitară

clotilde armand

Toate grădiniţele, şcolile şi liceele din învăţământul de stat din Sectorul 1 sunt pregătite pentru reluarea cursurilor în condiţii de siguranţă sanitară, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Unităţile de învăţământ vor fi dezinfectate înainte de începerea cursurilor şcolare, fiind folosite nebulizatoarele de care dispune Primăria Sectorului 1 şi vor fi distribuite măşti de protecţie şi dezinfectanţi de mâini şi de suprafeţe.

Suntem pregătiţi cu tot ce este necesar pentru reluarea cursurilor şcolare în cele mai bune condiţii. Zilele acestea, vom dezinfecta prin nebulizare toate unităţile de învăţământ şi vom distribui măşti şi dezinfectante pentru a preveni infectarea cu COVID-19 a elevilor şi cadrelor didactice din Sectorul 1. Vreau să asigur pe toată lumea că şcolile din Sectorul 1 sunt pregătite din punct de vedere sanitar pentru reluarea cursurilor„, a declarat primarul Clotilde Armand.

În cursul acestei săptămâni, toţi factorii de decizie ai Primăriei Sectorului 1 s-au întâlnit în şedinţe de lucru pentru a stabili detaliile legate de redeschiderea şcolilor.

Costurile lunare estimate pentru materiale de protecţie se ridică la aproximativ 100.000 de euro, a adăugat Primăria Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri