Caută
Close this search box.

Simona, meci de antologie în turul 2 la Australian Open. Magnific! Cu cine joacă acum

Fostul lider mondial și actualul nr.2 (dar va fi dIn nou lider mondial), Simona Halep s-a calificat SPECTACULOS în turul 3 la Australian Open 2021, după o partidă ANTOLOGICĂ împotriva australiencei Ajla Tomljanovic,

A fost, finalmente, HALEP – TOMLJANOVIC 4-6, 6-4, 7-5.Marea noastră campioană a revenit de la 2-5 în setul decisiv şi o va înfrunta în turul 3 pe rusoaica Veronika Kudermetova, 23 de ani, 1,75 m, locul 36 mondial, cel mai bun al ei, de până acum, o jucătoare aflată în evidentă ascensiune.

Simona Halep are ca obiectiv un parcurs cât mai bun la primul turneu de Grand Slam al anului, vizând, desigur, câștigarea trofeului în țara antrenorului său, Darren Cahill. Simona a efectuat perioada de pregătire în Australia, unde a ajuns încă din primele zile ale acestui an.

Fostul lider mondial a întâlnit-o pe Alja Tomljanovic pentru a patra oară. De fiecare dată  s-a impus jucătoarea din România, dar meciurile au fost extrem de disputate și replica australiencei excelentă. Primul meci a avut loc în 2018, la Cincinnati, Simona reușind să revină în setul decisiv de la scorul de 0-3. În 2019, la Roland Garros din nou victorie în trei seturi pentru Halep. Ultimul meci a fost pe tărâm australian, la Adelaide, în 2020, 2-0 pentru Simona, dar foarte strâns: 6-4, 7-5.

Meciul cu Kudermetova va fi vineri, dar Simona Halep nu va avea zi liberă miercuri. Este programată să joace în turul 1 al probei de dublu a competiţiei de la Antipozi. Halep şi Charlotte Kempenaers-Pocz le vor înfrunta pe Arina Rodionova şi Storm Sanders.

Partida a fost programată să se joace pe terenul 5, joi dimineaţă, în jurul orei 3:00 a României. Partenera Simonei, Charlotte Kempenaers-Pocz, este o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Australia.

În proba de simplu, Simona Halep ar mai putea fi programată apoi în cursul zilei de duminică. Atunci când ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek, în turul 4, o revanşă după eşecul de la Roland Garros. Și o va întâlni, pentru că va trece de Kudermetova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri