Caută
Close this search box.

Soluțiile lui Cristian Tudor Popescu: „Elevilor să li se interzică să vorbească”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a propus o serie de „soluții” pentru ca noul coronavirus să nu se mai răspândească în școlile din România.

Printre cele mai radicale „soluții” gândite de jurnalist se află interzicerea vorbitului între elevi în bancă: „În bancă stai și taci!”.

Desigur, propunerile lui Cristian Tudor Popescu sunt un simplu exercițiu de imaginație în ipoteticul scenariu în care CTP ar fi un director de școală.

„Pandemia nu va înceta la 1 martie, aprilie, iulie. Probabil întreg anul 2021 vom avea acest virus. Nu mai avea sens, logic, să continui această stopare a școlii fizice. Nu sunt de acord că trebuia să se amâne încă o săptămână.

Îi dăm drumul luni, vor fi probleme la început. Se vor rezolva sau nu, în primul rând funcție de capacitatea directorilor de școli. 6% din profesori s-au vaccinat, sub 10%. E o cifră inadmisibil de scăzută. Nu am uitat sondajele care spuneau că 50% dintre profesori refuză să se vaccineze.

Trebuia terminat de vaccinat cei pe criteriul riscului. Nu pe criterul esențial, ce e aia? Văd că domnul Voiculescu a spus că în luna februarie nu se mai vaccinează decât cei peste 65 de ani și bolnavii cronici. Poate se va trece la vaccinarea în regim de urgență a profesorilor. Ce mare problemă e să poarte mască copiii sau elevii la școală?”, a răbufnit Cristian Tudor Popescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri