Caută
Close this search box.

Sorin Roşca Stănescu e obligat să publice pe Sputnik sentinţa prin care a fost condamnat să-i achite daune morale lui Lucian Viziteu (USR)

sorin roşca stănescu

Fostul senator liberal Sorin Roșca Stănescu a fost obligat să îi achite fostului deputat USR Lucian Stanciu Viziteu, acum primarul Bacăului, daune morale de 10.000 de lei. Roșca Stănescu a fost obligat să publice sentința pe site-ul Sputnik.md.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Sectorului 2, în decembrie 2019, deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu l-a dat în judecată pe Sorin Roșca Stănescu, cerându-i daune morale de 40.000 de lei, pentru că, într-o postare pe Facebook, SRS a afirmat că Viziteu este ofițer acoperit.

În proces, Viziteu a mai cerut că Sorin Roșca Stănescu să fie obligat la publicarea hotărârii instanței, pe cheltuiala sa, în trei ziare naționale, printre care și HotNews.ro.

În proces, fostul parlamentar USR a reclamat că, „la data de 12.04.2018, pârâtul a publicat pe pagina să de Facebook un text care îl viza pe reclamant și prin care îl cataloga ca ofițer acoperit, afirmație mincinoasă, denigratoare și care îi aduce atingere onoarei, demnității, reputației și imaginii reclamantului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri