Caută
Close this search box.

Şoşoacă o dă de gol pe Marina Almăşan. „Emisiunile au fost aranjate la montaj”

Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă se ceartă cu toată lumea, inclusiv cu fosta ei clientă, Marina Almăşan, pe care a reprezentat-o în procesul de divorţ cu Victor Socaciu.

Şoşoacă a declarat la Gold FM că celebra realizatoare TVR Marina Almășan a acceptă ca emisiunile sale să fie cenzurate, pentru ca Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea să nu fie criticați.

„A fost o emisiune, pe vremea în care era doamna Viorica Dăncilă premier, am fost singura persoană care a avut curajul, într-o emisiune live la TVR, să spună ceva de domnul Dragnea și de doamna Viorica Dăncilă.

A fost ultima emisiune live pe care avut-o Marina Almășan, eu am fost interzisă din acel moment, cam vreo 9 luni la TVR și toate emisiunile cu mine au fost înregistrate și aranjate la montaj. Era în 2018, când se încălcau foarte mult drepturi și libertăți, am avut curajul să spun ceva despre Dragnea și Dăncilă”, a declarat Şosşacă.

Marina Almășan a ținut să se mândrească cu prietenia Dianei Şoşoacă în mai multe cazuri. Recent, Almășan a spus despre senatoare că are educație aleasă și că este „o avocată de notă 10!”.

„Bravo, Diana! Întotdeauna am fost mândră că am avut o avocată de nota 10! Confucius spunea: ‘Oamenii sunt toți la fel; educația îi deosebește’!”, a scris Almășan, pe pagina de Facebook a lui Şoşoacă.

Şoşoacă a primit premiul „Lady Lawyer” în 2019, din partea Marinei Almășan. Şoşoacă era des invitată și promovată în emisiunea „Femei de 10”, realizată la TVR. Ea a fost și finalistă, într-un alt concurs, organizat de Marina Almășan, „Topul faptelor bune”.

În emisiunile ei, Almășan a invitat-o și pe mama lui Şoşoacă, doctorița Alice Florescu-Bleotu.

Şoşoacă a reprezentat-o pe Marina Almășan în procesul de divorț pe care l-a avut cu Victor Socaciu.

„Dacă mă întrebați de unde o știu pe Diana, o să ridic din umeri. Habar n-am la care din emisiunile mele am avut nevoie de un avocat în platou, cine mi-a recomandat-o și când.

Cert este că, de la prima prezența a Dianei în platoul nostru de filmare, mi-am zis : ‘Asta e! E omul de care am nevoie!’. Colegii de breaslă știu ce înseamnă pentru un producător, dar mai ales pentru un moderator, că aibă în emisiune un profesionist, care să vorbească deștept și pe înțelesul tuturor și să aibă și charismă.

Iar tânăra avocată, care-mi devenise invitată, le avea pe toate trei. De atunci, au trecut ani buni, colaborarea continuând la modul frumos”, a relatat Almășan, pe site-ul ei, „Femei de 10”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri