Caută
Close this search box.

Şoşoacă: Vaccinul Pfizer ar distruge matricea poporului român

şoşoacă

Excluderea senatoarei Diana Şoşoacă din AUR a venit după un moment petrecut în Parlament, în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Şoşoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginismul său politically correct”.

Diana Şoşoacă a susținut un discurs halucinant de la tribuna Parlamentului, în care a afirmat, fără să prezinte vreo dovadă, că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâți România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.

Discursul său a fost însă întrerupt, conform Ziare.com, iar microfonul a fost tăiat.

Intervenția a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde Diana Şoşoacă a adăugat: „Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.

Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

După câteva ore, ea a scris un alt mesaj, cu majuscule: „DACĂ TOATĂ LUMEA VREA SĂ ASCUNDĂ ADEVĂRUL, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

Ulterior, Diana Şoşoacă a mai postat pe Facebook un alt mesaj: „Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau << politically correct >>? ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri