Caută
Close this search box.

Spargere la Partidul Neamul Românesc: S-ar fi furat un USB cu informații

Sediul Partidului Neamul Românesc, din care vin Diana Şoşoacă şi Francisc Tobă, parlamentari excluşi din grupul AUR, a fost spart. Din interior s-ar fi furat un stick USB cu documente despre partid şi despre adversarii politici, afirmă Ninel Peia, preşedintele PNR.

Din păcate, azi noapte sediul PNR a fost spart. Una dintre uşi a fost forţată şi deschisă. Nu s-au furat echipamente tehnice, ci doar un stick, al meu, de pe biroul din secretariat, cu foarte multe informaţii despre partid, despre adversari politici şi despre ce trebuia să facem în continuare. Credem că interesul unor persoane despre PNR este total neadecvat, pentru că nu s-a furat niciun laptop, nimic altceva.

Nu avem bănuieli, nu ştim cine ar fi putut face aşa ceva. A descoperit persoana care are grijă de clădire în acest moment. Totul în sediul partidului era răvăşit, toate sertarele erau deschise. Poliţia a venit, se fac cercetări. Pe stick sunt informaţii importante, despre acţiunile partidului care urmau să fie desfăşurate în perioada următoare„, a declarat Ninel Peia, preşedintele PNR, la România TV.

PNR este partidul care, în alianţă cu AUR, i-a trimis în Parlamentul României pe Diana Şoşoacă, proaspăt exclusă din grupul parlamentar AUR, şi pe Francisc Tobă, deputatul care şi-a depus cu întârziere jurământul şi care, la rândul său, a fost exclus din grupul AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri