Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat miercuri, 10 februarie, Hotărârea nr 8 prin care se prelungește, din 12 februarie, starea de alertă pe teritoriul României.

Prin Hotărârea nr. 8 din 10 februarie 2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat propunerea pentru prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Decizia intră în vigoare din 12 februarie.

Ce conține cele trei articole ale Hotărârii nr 8:

”Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021.
Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARSCoV-2, necesar a fi adoptate începând cu data de 12.02.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexă la prezenta.
Art.3 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora”.

 

90 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here