Caută
Close this search box.

Uluitor! Cine este bărbatul cu 867 de copii, toți recunoscuți oficial

Este chiar de neimaginat. Nimeni nu ar fi crezut că se poate așa ceva în lume. Dar a existat. El este bărbatul care a avut 867 de copii.

Pentru multe familii e complicat chiar și cu doi, trei copii. Dar cine este bărbatul care a avut 867 de copii?

Uluitor. Cine este bărbatul care a avut 867 de copii

Oficial, a avut 867 de copii, iar neoficial 1000 de urmași. Cine să fie acest bărbat? Se numește Moulay Ismail Ibn Sharif și a fost un sultan al regatului Maroc, conducător între anii 1672 – 1727. Despre acesta se spune că a avut 525 de fii și 342 de fiice. Pe de altă parte, acesta apare în Guinness Book of World Records cu un număr de 888 de copii. Dar, până la urmă, nimeni nu știe cu exactitate care este numărul real al acestora. Sultanul a trăit până la 80 de ani și se știe că a avut 500 de concubine și doar patru soții.

A lăsat însărcinate aproape 1200 de femei

Oamenii de știință au făcut de-a lungul vremii numeroase cercetări, au ajuns la concluzia că sultanul Moulay Ismail Ibn Sharif ar fi lăsat însărcinate aproape 1200 de femei. Asta în condițiile în care ar fi făcut sex cu acestea în fiecare zi, o perioadă de… 32 de ani. Mai mult, în perioada în care acesta a domnit, adică 55 de ani, același sultan se crede că ar fi devenit părinte de nu mai puțin de 19 ori. Cei mai mulți urmași i-a avut însă cu una dintre soțiile sale. Este vorba de frumoasa Shuya, care a avut 27 de nașteri. Este vorba de 16 perechi de gemeni, șapte nașteri de tripleți și… patru nașteri de cvadrupli. Până acum se pare că nici un alt bărbat nu l-a depășit pe sultanul Moulay Ismail Ibn Sharif și nici nu se întrevede ceva în viitorul apropiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri