Deputatul PSD Daniel Ghiță s-a fotografiat în Parlament alături de Diana Şoşoacă și Mihai Lască, cei trei fiind în relații mai mult decât cordiale. Şoşoacă și Lască au fost dați afară recent din AUR.

Daniel Ghiță a avut în campania electorală un discurs aproape identic cu al lui Şoşoacă, el lansând numeroase fake news, legate de pandemie.

Zilele trecute, Ghiță s-a fotografiat în Parlament alături de Diana Şoşoacă și Mihai Lască. Cei doi au fost dați afară recent, din AUR. Lască are mai multe dosare penale, urmând ca sentințele să fie date în curând.

Într-o postare pe Facebook, Lască a anunțat că nu are de gând să se înscrie în PSD.

„Circulă o postare, cum că eu și Diana am fi trecut la PSD. Nu am trecut la PSD și nici concep așa ceva. Pe multiplul campion mondial #DanielGhita, care este un mare patriot, îl admir cu mult înainte să ia naștere Aur și am avut ocazia să îl cunosc în București”, a menționat Lască.

Ghiță a intrat în Parlament pe listele PSD Ilfov, organizație controlată de Gabriela Firea. Şoşoacă a ajuns în Parlament prin intermediul Partidului Neamul Românesc, condus de fostul deputat PSD Ninel Peia.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here