Caută
Close this search box.

Un cunoscut ziarist îl desființează pe Dan Petrescu: „Un antrenor de mâna a doua, s-a făcut de râs”

dan petrescu

Radu Banciu îl desființează pe Dan Petrescu după episodul nefericit de la Kayserispor, în care antrenorul român a rezistat doar 8 partide pe banca tehnică a turcilor. Banciu îl numește “un antrenor de mâna a doua”, care s-a făcut de râs la ultimul mandat. Controversatul jurnalist a făcut și o serie de comentarii dure la adresa fostului campion din Liga 1.

De multe ori stilul implementat de Dan Petrescu la echipele pe care le-a pregătit a fost unul negativ, bazat pe o defensivă ermetică, care să nu permită adversarului să marcheze.

La Kayserispor, acest stil nu a funcționat, iar Dan Petrescu s-a văzut pus în situația de a se despărți de club la aproximativ o luna după ce a fost instalat pe banca tehnică.

“Ne-a ieşit acolo exact aşa cum am spus (n.n. în cazul lui Dan Petrescu). Că nu-l vor da afară imediat, dar nici că va face mare brânză, la nivelul calităţilor sale de antrenor. Sigur că nu este, Doamne fereşte, Dan Petrescu subiectul când ne uităm la un meci Lazio – Bayern, dar puţini ziarişti din România au avut curajul să spună că este un antrenor lamentabil.

Un antrenor absolut modest, ca oricare altul. Nu, el avea o presă bună, era un antrenor pe care nu puteai să-l contrazici. Era sfânt, că avea nişte patroni impozanţi şi n-aveai voie să te plângi de el. Ei, uite care este calitatea unui asemenea antrenor care practică un fotbal din anii ’50.

S-a dus la o echipă de doi lei, ăsta e nivelul antrenorilor din România… Dan Petrescu, sigur, având cea mai bună cotă între antrenorii din campionatul intern: a luat trei titluri cu CFR-ul. Un antrenor efectiv de mâna a doua care odată ce a ajuns la o echipă care nu intra în top 1000 din Europa, s-a făcut de râs”, a declarat Radu Banciu, la Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri