Caută
Close this search box.

Vicepremierul Kelemen Hunor: Majoritatea sporurilor vor fi anulate

Kelemen Hunor

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marți seara că marea majoritate a sporurilor acordate în prezent bugetarilor vor fi desfiinţate începând cu anul viitor. Acestea ar putea fi înlocuite de premii pentru cei care sunt eficienţi și care fac performanţă.

„Urmează un proiect de lege prin care toate sporurile vor fi discutate şi marea majoritate a sporurilor vor fi anulate, fiindcă nu se poate prin ordonanţă de urgenţă. Trebuie o analiză foarte serioasă. (…) În acest an sporurile rămân în venitul de bază”, a declarat vicepremierul la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

„Marea majoritate a sporurilor trebuie să dispară şi eventual pentru ordonatorii principali de credite trebuie lăsată posibilitatea de a da premii pentru cei care au performanţă, pentru cei care au eficienţă şi atunci se poate diferenţia între oameni care îşi fac treaba aşa cum trebuie. Dar e nevoie de o analiză. Nu se poate face într-o lună de zile o asemenea analiză şi nu se poate prin ordonanţă de urgenţă”, a subliniat Kelemen Hunor.

Potrivit vicepremierului, a fost o discuţie lungă în coaliţie pe acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri