Caută
Close this search box.

VIDEO Casa criminalului în serie Buffalo Bill, portretizat în „Tăcerea mieilor”, va putea fi închiriată şi vizitată

Tăcerea mieilor

Casa în stil victorian în care criminalul în serie Buffalo Bill din „Tăcerea mieilor” îşi sechestra victimele şi care a fost folosită la filmările pentru mai multe scene din film, va oferi camere pentru închiriere iar faimoasa pivniţă a ororilor va putea fi vizitată, anunţă AFP, via News.ro.

Situată în Perryopolis, în suburbiile din Pittsburgh (Pennsylvania), în această locuinţă de 216 metri pătraţi, construită în 1910, s-a păstrat amenajarea esenţială a interiorului văzut în lungmetrajul cu cinci premii Oscar de Jonathan Demme, chiar dacă tapetul este uşor diferit.

Vândută acum cinci ani pentru 195.000 de dolari, casa a fost cumpărată din nou cu 290.000 de dolari de scenograful Chris Rowan, care vrea să o transforme în loc turistic, cu posibilitatea, mai târziu anula cesta, de a putea închiria o cameră, a indicat purtătorul său de cuvânt.

Clienţii care vor sta în casă o vor putea vizita, inclusiv pivniţa în care personajul Jame Gumb, alias Buffalo Bill, sechestra femei şi unde au fost filmate scene din filmul lansat în 1991. Noul proprietar, care este scenograf de platou, se gândeşte să recreeze atelierul sordid al lui Buffalo Bill şi să construiască o replică a putului în care Jame Gumb îşi abandona victimele.

Acest puţ nu există în casa actuală şi scenele din film au fost filmate în studio. Agentul imobiliar Eileen Allan, de la Berkshire Hathaway, care a confirmat pentru AFP că a vândut imobilul lui Chris Rowan, a publicat pe YouTube o vizită filmată în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri