Caută
Close this search box.

VIDEO Coadă de sute de persoane la burgeri gratis, în centrul Capitalei

burgeri gratis

Sute de persoane stăteau la coadă, pentru a primi un burger gratis, la un restaurant deschis în centrul Capitalei.

Reprezentanții restaurantului deschis pe bulevardul Dacia din București au promit burgeri gratuiți, începând cu ora 12. Acest anunț a stârnit interesul multor persoane, jandarmii fiind nevoiți să se deplaseze la fața locului.

În imagini, se observă cum coada se întinde pe zeci de metri, iar oamenii stau unii în spatele celorlalți, fără să respecte distanțarea socială.

Jandarmii veniți i-au rugat pe tineri să respecte distanța socială. În jurul orei 16.00, Poliția l-a amendat pe administratorul restaurantului, care dădea mâncare gratis.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanțarea, în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, polițiști ai Secție 1 Poliție au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice, în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței.

De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, a transmis Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri