Caută
Close this search box.

VIDEO Cum va arăta tronsonul de autostradă Ploieşti – Buzău

autostradă

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță finalizarea machetei virtuale pentru Autostrada Ploiești – Buzău.

„Prestatorul, Consitrans S.R.L, a realizat modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploiești – Buzău.

Aceasta are că scop prezentarea și vizualizarea soluțiilor proiectate, precum și asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafața de teren necesară a fi expropriată, lucrările de artă proiectate, precum și soluțiile de consolidare necesare.

În unele cazuri, modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilităţii soluțiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentației aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploiești – Buzău”, a transmis CNAIR.

Autostrada Moldovei A7 va fi șoseaua de mare viteză care va lega Bucureștiul de Moldova cel puțîn până la Pașcani (unde va face joncțiune cu Autostrada Unirii A8). E posibil ca A7 să se continue mai departe până la Suceava și apoi până la granița cu Ucraina, la Siret.

În prezent, sunt în lucru contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și proiectele tehnice pentru circa 355 de kilometri din A7, pe patru sectoare: Ploiești – Buzău, Buzău – Focșani, Focșani – Bacău și Bacău – Pașcani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri