Caută
Close this search box.

VIDEO Klaus Iohannis îi invită pe toţi românii „să mergeţi să vă vaccinaţi când vă vine rândul”

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că România se află pe un „platou” în privinţa cazurilor de COVID-19 şi a subliniat că restricţiile trebuie respectate.

„Suntem, cum se spune, pe un platou, asta înseamnă că numărul de persoane care sunt găsite nou îmbolnăvite într-o zi este aproximativ egal cu numărul de persoane care se fac bine, care scapă de boală.

În acelaşi timp, putem să observăm la secţiile de terapie intensivă numărul de internaţi este în uşoară scădere, însă suntem departe de a putea spune că s-a terminat pandemia. În consecinţă, respectaţi restricţiile, purtaţi mască, distanţare, respectaţi toate măsurile care sunt în vigoare.

Guvernul a prelungit, chiar de astăzi este în vigoare o nouă stare de alertă pentru o lună de zile, nu au fost introduse restricţii noi, dar din cauza evoluţiei nici nu s-a putut renunţa la restricţiile în vigoare”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a afirmat că vaccinarea este „o şansă să terminăm cu această pandemie”.

„Avem, pe de altă parte, o campanie de vaccinare, aşa cum am spus de la început merge din în ce mai departe. Numărul de doze de vaccin creşte de la o lună la alta, în acelaşi fel creşte şi numărul centrelor în care se face vaccinare.

Avem o şansă să terminăm cu această pandemie dacă ne vaccinăm. Vă invit pe toţi să mergeţi să vă vaccinaţi atunci când vă vine rândul, fiindcă doar aşa vom putea să terminăm această pandemie”, a declarat preşedintele Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri