Caută
Close this search box.

VIDEO „Mama mea sunt eu!” Marian Oprişan îşi vinde singura maşină din declaraţia de avere pe OLX

Marian Oprişan

Deşi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea este un împătimit al autoturismelor şi a fost văzut de-a lungul timpului la volanul multor maşini, aceasta era singura care figura în declaraţia de avere.

Marian Oprişan, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, actual vicepreşedinte, şi-a scos la vânzare pe un site de specialitate – autovit.ro (OLX)., autoturismul Audi A8.

Este o maşină pe care Oprişan nu a folosit-o foarte des, dovadă şi numărul kilometrilor de la bord, doar 100.000 de kilometri în 17 ani. Conform specificaţiilor tehnice, autoturismul este pe benzină, full options, iar preţul cerut este unul piperat, respectiv 21.000 de euro, negociabil, spune Adevărul.

Fotografiile cu maşina scoasă la vânzare au fost făcute în curtea pensiunii Leonardo, situată în apropierea proprietăţii sale, de la ieşirea din Boloteşti.

Actualul vicepreşedinte al CJ Vrancea s-a declarat tot timpul un împătimit al maşinilor scumpe, fiind văzut deseori conducând bolizi de lux, dar autoturismul pe care îl vinde în prezent este singurul pe care îl are trecut în declaraţia de avere.

De altfel, Marian Oprişan este celebru pentru declaraţia sa, conform căreia mama lui este chiar el, atunci când a fost întrebat despre averea sa, trecută pe numele mamei lui, Lucia Gherarde:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri