Caută
Close this search box.

VIDEO Programul de sănătate suedez, explicat de Vasile-Victor Răcășan la MagnaNews LIVE

Într-o emisune moderată de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, Vasile-Victor Răcășan a explicat cum funcționează protocolul de sănătate suedez. Potrivit indicatorilor, speranța de viață din Suedia este una dintre cele mai ridicate din lume, cu o medie de 81,9 ani.

Cunoaștem cu toții componentele stilului de viață modern: alimentatie defectuoasă, poluare, stres, sedentarism. Programul de sănătate suedez are capacitatea de a corecta modificările grave care apar la nivel celular”, ne-a declarat Vasile-Victor Răcășan.

Vasile-Victor Răcășan a făcut o pledoarie pentru echilibrul dintre acizii grasi esențiali, Omega 3 și Omega 6. Sănătatea înseamnă mult mai mult decât absența unei boli, afirmă Victor Răcășan, care poate fi apelat la telefon 0722 215 422.

Dezechilibrul dintre nivelurile de Omega 6 și Omega 3 duce la apariția unor inflamații puternice în organism, fapt ce determină instalarea bolilor cronice, a mai spus Vasile-Victor Răcășan: ”Soluția este creșterea consumului de Omega 3, iar acest lucru poate fi făcut, conform studiilor clinice efectuale de institutele de cercetare nordice, urmând protocolul de sănătate suedez”.

Pagina de facebook unde puteti pimi consultanța pentru sănătatea dumneavoastră: https://www.facebook.com/Vasile.Victor.Racasan

Vă enumerăm câteva dintre beneficiile suplimentării ci acizii grasi omega-3:

Scade nivelul trigliceridelor din sânge;
Crește nivelul colesterolului bun din sânge (HDL-colesterolul);
Scade agregarea plachetară si previne blocarea arterelor coronare;
Scade procesele aterosclerotice;
Scade procesele de inflamație din organism;
Scade riscul de aritmii (tulburari de ritm cardiac).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri