Caută
Close this search box.

VIDEO Un polițist local de la Sectorul 1 este certat de colegi pentru că nu ia șpagă

şpagă

Doi polițiști locali din Sectorul 1 și-au certat un coleg, pentru că nu a vrut să ia mită de la proprietarul unor pompe de beton, care nu avea autorizație pentru ca mașinile sale să poată tranzita orașul.

Incidentul a fost filmat și făcut public chiar de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Potrivit conducerii poliției locale de sector, cazul este cercetat acum de DNA.

Filmarea făcută publică de primarul sectorului 1, Clotilde Armand, arată cum cei doi polițiști locali își ceartă un coleg care nu a vrut să ia șpagă de la proprietarul unor mașini de tonaj mare. Mai exact, pentru a trece cu vederea faptul că mașinile nu aveau autorizație de circulație pe străzile Capitalei.

Polițistul este mustrat, conform ştirile TVR, pentru că a îndrăznit să aplice legea, cum se vede şi în clipul de mai jos.

„- Nu am, mă. nimic, îmi fac treaba.

– Dar tu oprește-te. Nu, nu ți-o mai fă. Da, oprește-te. Fă-ți-o în altă parte. Lasă-l pe ăsta în pace.

– Aaa, ăsta?

– Da, să-l lași pe ăsta personal în pace.

– Da, o să îl las în pace. 15 milioane în fiecare zi, câte mașini are, le număr, mă duc la Dâmbovița după caz.

– Bă, eu spun să te oprești”.

Potrivit șefului Poliției locale sector 1, subalternii implicați în discuție au fost identificați. Sunt angajați la Serviciul Circulație.

Înregistrarea e din noiembrie, anul trecut.

Într-o postare pe o rețea de socializare referitoare la acest incident, primarul sectorului 1 face acuzații grave. Clotilde Armand spune că Poliția locală e coruptă și că în interiorul ei ar exista un grup infracțional organizat.

Astfel de ilegalități pe care polițiștii locali din sectorul 1 nu le sancționează au efecte directe asupra traficului sufocant din Capitală, avertizează activiștii de mediu.

Potrivit legii, șoferii mașinilor de tonaj mare prinși că circulă pe străzile Capitalei fără autorizații emise de primării pot lua amenzi cuprinse între 3.000 și 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri