Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile secretarului de stat

vlad voiculescu

La doar două luni de zile de când a ajuns la putere și la nici o lună de la tragedia de la Spitalul „Matei Balș”; Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile unui subordonat al său, din cadrul instituției, potrivit B1 TV, care preia stiripesurse.ro.

Vlad Voiculescu, fostul ministru tehnocrat al Sănătății, actual membru de partid în alianța USR PLUS, a delegat atribuții importante secretarului de stat Andreea Moldovan, potrivit unui ordin semnat în data de 19 februarie.

În acest document se arată faptul că Moldovan, fost medic în Brașov, se va ocupa de următoarele:

-Direcția generală asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică

-Direcția politica medicamentului, dispozitivelor și tehnologiilor medicale

-Direcțiile de sănătate publică județene și ale municipiului București, Institutul Național de Sănătate Publică, Institutul de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, Centrul de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog București, Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România”.

Andreea Moldovan va semna, potrivit sursei citate, în numele și pentru ministrul Sănătății Vlad Voiculescu toate documentele elaborate de acesta, precum și ordinele și instrucțiunile prevăzute în art. 57 alin. (1) din OUG nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri