Caută
Close this search box.

Vrancea: Un bărbat fără adăpost a fost găsit inconştient pe stradă şi a murit ulterior la spital

Un bărbat fără adăpost a fost găsit inconştient pe stradă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Focşani, unde ulterior a murit. Medicii consideră că decesul a survenit din cauza hipoermiei.

Bărbatul obişnuia să stea în zona Pieţei Moldovei din municipiul Focşani, acolo unde, de altfel, a fost găsit în stare de inconştienţă.

O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon Focşani. Când l-au preluat, medicii au constatat că acesta este într-o stare extrem de gravă. Pacientul era în hipotermie severă, avea insuficienţă respiratorie, fiind în coma profundă. Medicii au încercat să îl salveze, însă până la urmă bărbatul a decedat.

Sesizaţi de reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani, poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat cu bărbatul de 73 de ani.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi de personalul din cadrul unei unităţi medicale de primiri urgenţe, despre faptul că o persoană de sex bărbătesc ar fi decedat, în cadrul acestei secţii. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri