Caută
Close this search box.

A8. Compania de Drumuri a atribuit contractul de proiectare a tronsoanelor Târgu Neamț – Iași – Ungheni

a8

Consitrans a fost desemnat câștigătorul contractului de aproape 59 de milioane de lei, pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectare al Autostrăzii A8, pe tronsoanele Târgu-Neamț – Iași – Ungheni, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, s-a finalizat procesul de evaluare și s-a emis comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului, având ca obiect „Completare/Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate, și elaborare P.A.C., P.A.D. și P.T.E. pentru obiectivul „Autostrada Târgu-Neamț – Iași- Ungheni”, informează Ziare.com.

Ofertantul desemnat câștigător este Consitrans, cu prețul de 58,8 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 96,00 de puncte, din care 40,00 de puncte pentru componenta financiară și 56,00 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata de realizare a serviciilor de proiectare este după cum urmează:

12 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate;
5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) și obținerea Autorizației de Construire;
5 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE);MENT

„În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestațiilor în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2016, precum și după soluționarea eventualelor contestațiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, ofertantul câștigător va fi invitat la sediul CNAIR S.A pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri