Caută
Close this search box.

Amalia Șerban este omul din Ministerul Sănătății care a uitat să trimită o hârtie și a lăsat personalul din centrele de vaccinare neplătit

Amalia Șerban, directorul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății, este omul care a uitat să semneze și să trimită către Ministerul Finanțelor solicitarea pentru plata personalului din centrele de vaccinare din toată țara, arată sursele HotNews.ro.

Amalia Șerban lucrează în Ministerul Sănătății încă din anul 2004 și ocupă funcții de conducere în instituție de 14 ani, din anul 2007, potrivit CV-ului său. Se pare că funcționara este o apropiată a lui Alexandru Rafila, actual deputat PSD.

așa cum arată în acest moment organigrama Ministerului Sănătății, Amalia Șerban ar avea mai multe sarcini decât poate duce un singur angajat, întârzierea care a dus la întârzierea plății personalului din centrele de vaccinare fiind, posibil, o greșeală.

Ministerul Sănătății a trimis abia acum două zile solicitarea către Ministerul Finanțelor pentru a vira banii pentru plata personalului din centrele de vaccinare, neplătit la timp în toată țara.

Ministerul Finanțelor spunea ieri că a primit ieri solicitarea și a început încă din aceeași zi să vireze o parte din bani, iar restul ar urma să fie virați astăzi.

Citește și: De ce nu şi-a primit încă banii personalul care vaccinează

Un răspuns

  1. Are o anumita experienta, a asigura plata salariilor este o activitate de rutină lunar a fi efectuată.
    A uitat nu este o scuza! Mai degrabă a uitat in mod deliberat, a crea anumite nemulțumiri si facand jocul celor care au numit-o in functie. Cine sunt aceștia? Ghici ciuperci ce-i!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri